Mot vapenlådorna Ung Vänster!

Upp till kamp – Ropen de skalla, Revolution åt alla!

Detta cirkulerar nu i sociala medier och är enligt många källor ett utdrag från materialet till Ung Vänsters kommande kongress:
upp_till_kamp

Men vänta nu Ung Vänster, hur tänkte ni här?

Var det inte så att det fanns, och finns, en hel del andra charmiga sammanslutningar av människor som också förordat väpnad kamp för att få igenom sina ideal? Typ extrema rörelser som SMR/Nordiska motståndsrörelsen, Legoin Gothia, gamla BSS med flera. Rörelser som både vänstern, mitten och den normala högern med all rätt kraftfullt fördömt då dom öppet förespråkat våld som politiska lösningar.

Dom här exemplen och andra liknande rörelser är kanske ”något” mer högerinriktade än ni i Ung Vänster, men vadå, väpnad kamp för att tvinga igenom sina ideal är ju tydligen ok enligt era egna skrifter.

Så vad i hela friden gör er mer legitima i svensk politik än dårarna i ultrahögern om era metoder är såna här? Är det för att ni är på den självutnämnda ”goda” sidan och högern är onda? Newsflash, frågar man ultrahögern så är dom också goda, fast ni är dom onda…

Ena stunden ska ni inte välja sida när motståndaren kommer med kriget:

I nästa stund ska ni ta till vapen för revolutionens skull. Hade detta varit -70-talet hade ni väl varit med i Baader Menihof/RAF och viftat med Kalashnikovs hela högen. Men ni är väl för unga för att veta vilka charmtroll det var…

Väx upp för tusan!

/D

Speak your mind!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s