Jag förstår inte vår Mellanösternpolitik…

Hur kan de styrande i det här landet, ett land som fått uppleva och njuta av alla tänkbara fördelar som en äkta demokrati erbjuder, upprepade gånger  spotta på den enda äkta demokrati som existerar i mellanösternområdet?

Jag kommer aldrig att förstå det.

Ja, det finns en pågående konflikt mellan dom som styr Palestina och Israel.

Ja, Israel har byggt en mur och lagt sanktioner mot den delen som upprepat terroriserat Israel.

Ett skydd mot denna terrorism som pågått under många år även innan muren, som agerat med våld i form av bomber, raketattacker, knivattacker och fordon som mordredskap med mera för att döda oskyldiga civila.

Allt detta supportat av dom som styr Palestina. Det vill säga samma människor som Sveriges regering i många år skeppat in miljoner kronor i bistånd till. Pengar som med största sannolikhet direkt hjälpt till med finansiering av vapen och monetära ersättningar till dom som mer än gärna dödar alla israeler…

Det här är inte bistånd. Det här är att finansiera demokratifientlig terrorverksamhet. Eller helt enkelt vanliga ”hederliga” terrorister enligt många.

Skäms för f-n!

Sen kryddar ni anrättningen med att kröka rygg för ett annat ”mindre demokratiskt” land genom att ”för affärens skull” niga vackert och sätta på dom kvinnliga delegaterna en religiös symbol för kvinnans underlägsenhet och paradera dom inför kameran.

Skäms för f-n!

Men inte nog med det, ni som kallar er en feministisk regering väljer att ”inte rösta nej” (för det gick tydligen inte) till att få in Saudiarabien i kommissionen för kvinnors rättigheter… Hallå! Det gick att lägga ner sin röst, men ni var väldigt tydliga med att ni inte röstade nej. Inte ett ord om att lägga ner er röst. P.A.T.E.T.I.S.K.T.

Skäms för f-n!

Så låt oss summera.

Vår nuvarande regering som är så lyckligt lottade att de fått medborgarnas förtroende i demokratiska val, ett förtroende att under en period få styra detta demokratiska, jämställda och fredliga landet.

Och ni förvaltar detta genom att spotta på den enda demokratin i mellanöstern, genom att villigt lägga er platt för kvinnoförtryckande religiösa krav, genom att inte motsätta er att kvinnoförtryckande krafter ska styra hur kvinnor ska behandlas.

Säg mig igen varför ni förtjänar en enda röst i kommande val?

/D

Speak your mind!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s